2000 forintos PENNY ajándékkártya

Ahhoz, hogy nyerj, csak egy számot kell a lenti játékmezőbe beírni. Ha a tiéd lesz a legkisebb és egyedül Te tippelted azt a számot, már nyertél is. A forduló 180 tippig tart.

 

A Penny-ben heti akcióikkal gondoskodnak arról, hogy a hűtőd mindig tele legyen.

Kiváló minőség alacsony áron! A PENNY termékei csak egy karnyújtásnyira!

EGYSZERŰEN OKOSABB

Az Ajándékkártyával a Penny Market áruházak teljes áruválasztéka megvásárolható, termékfajtára való tekintet nélkül. Az Ajándékkártya az adott vásárlás összegének teljes illetve részleges kiegyenlítésére szolgálhat.

Az Ajándékkártyán szereplő összeget az Ajándékkártya Birtokosa/Használója több alkalommal is használhatja, nem szükséges az Ajándékkártyán szereplő teljes összeg egy alkalommal történő felhasználása.

Az Ajándékkártyán sem név, sem egyéb azonosításra alkalmas adat nem kerül feltüntetésre, így azt nemcsak az azt megvásárló személy használhatja fel, hanem az Ajándékkártya másra is átruházható illetve más személynek is átadható.

Az Ajándékkártya vásárlása, feltöltése és az Ajándékkártya egyenlegének lekérdezése személyesen kérhető a Penny Market üzletekben a pénztárosoktól.

Az Ajándékkártya aktuális egyenlege az azzal való fizetést követően, a nyugta alján kerül feltüntetésre. Az Ajándékkártya aktuális egyenlegéről egyéb esetekben a Penny Market üzlet pénztárosaitól kérhető felvilágosítás.

Az Ajándékkártya használata egyszerű és praktikus. Fizetéskor szükséges átadni a pénztárosnak az Ajándékkártyát.

A vásárlás végösszege a kártyáról levonásra kerül, ha az Ajándékkártya egyenlege kevesebb, mint a vásárlás végösszege, akkor a még fennálló összeget más fizetőeszközzel szükséges kiegyenlíteni. Ha az egyenleg magasabb a vásárolt termékek összértékénél, a fennmaradó összeg a következő vásárlások alkalmával felhasználható.

Nyeremény feltételei

Az Ajándékkártya egyenlege készpénzre nem váltható, bankkártyára nem utalható, másik Ajándékkártya vásárlására nem fordítható, visszavásárlása nem lehetséges. Az Ajándékkártya a rajta szereplő egyenleg erejéig kizárólag vásárlásra használható, árengedményre, kedvezményre nem jogosít. Az Ajándékkártyára feltöltött összeg nem kamatozik. Az Ajándékkártyára feltöltött összegből készpénzt a PENNY MARKETNEK nem áll módjába visszaadni.

A REWE GROUP Magyarország PENNY MARKET divízió nem szervezője a játéknak. Minden kérdéssel vagy észrevétellel keresd a Tip-Win-t!

A forduló végén a nyertessel a Tip-Win felveszi a kapcsolatot, és az ajándékkártyát postai úton jutattja el neki. Rossz postacímre küldött, elveszett, ellopott, sérült kártyáért a játékszervező felelőséget nem vállal.

Teljes ár
2000 Ft

Játékszabályzat

A TIP-WIN oldalon a nyereményekért egy egyszerű játékra invitálunk, melyhez szükséges stratégia, előrelátás és egy csöppnyi szerencse. 

A játék menete

Youtube videó

Minden játékos választ egy pozitív egész számot.
Az a nyerő szám, amelyet egyedül egy játékos választott, és amely a legkisebb a választott számok közül.

A két feltétel közül tehát MINDKETTŐNEK teljesülnie kell!

Példa

Tegyük fel, hogy a forduló 20 számos, tehát húsz játékos játssza.
A beérkezett számok: 10;12;2;4;3;1;6;5;2;1;4;3;2;6;5;7;10;11;8;9;
Növekvő sorrendben: 1;1;2;2;2;3;3;4;4;5;5;6;6;7;8;9;10;10;11;12;

Ebben a fordulóban a 7 nyert, mert az a legkisebb szám, amit egyedül választott a nyertes játékos.

A forduló indulásakor meghatározott játékosi létszám beteltével a játék lezárul. A legkisebb és egyedül érkező számot választó játékost értesítjük nyereményéről.