2000 forintos LIDL ajándékkártya

Frissesség és minőség a legjobb áron. Minden nap azon dolgoznak, hogy vásárlóiknak széles választékot és a tematikus hetek keretein belül változatos termékszortimentet biztosítsanak. A friss élelmiszerektől, a nemzetközileg is kedvelt termékeken keresztül, a helyi specialitásokig, a textíliáktól a háztartási cikkekig. Mindezeken felül vásárlóik a népszerű márkás termékek és a díjakat nyert saját termékeik közül is választhatnak. A hazai és a szezonális termékek teszik teljessé a termékkínálatot.

NE MARADJ LE! A 120 TIPP HAMAR MEGLEHET

Bármilyen termék vásárlása esetén használható a nyetemény.

A kártyát a mindenkori birtokosa, három évig valamennyi magyarországi Lidl üzletben díjmentesen felhasználhatja fizetésre az egyenleg erejéig.
A kártya nem feltölthető, nem visszaváltható, továbbá nem névreszóló, értékéből készpénz vissza nem adható. A kártya biztonságos megőrzése, rendeltetés és jogszerű használata a kártyabirtokos felelősége.

A LIDL a kártyahasználat jogosultságát nem ellenőrzi, illetéktelen kártyahasználatból eredő károkért felelősséget nem vállal.
 

Nyeremény feltételei

Az ajándékkártya készpénzre nem váltható, a LIDL az ajándékkártya értékéből nem ad vissza, az teljes egészében levásárolandó, ezért szíves megértésedet kérjük.

A Lidl Magyarország Bt. nem szervezője a játéknak. Minden kérdéssel vagy észrevétellel keresd a Tip-Win-t!

A forduló végén a nyertessel a Tip-Win felveszi a kapcsolatot, és az ajándékkártyát postai úton jutattja el neki. Rossz postacímre küldött, elveszett, ellopott, sérült kártyáért a játékszervező felelőséget nem vállal.

Teljes ár
2000 Ft

Játékszabályzat

A TIP-WIN oldalon a nyereményekért egy egyszerű játékra invitálunk, melyhez szükséges stratégia, előrelátás és egy csöppnyi szerencse. 

A játék menete

Youtube videó

Minden játékos választ egy pozitív egész számot.
Az a nyerő szám, amelyet egyedül egy játékos választott, és amely a legkisebb a választott számok közül.

A két feltétel közül tehát MINDKETTŐNEK teljesülnie kell!

Példa

Tegyük fel, hogy a forduló 20 számos, tehát húsz játékos játssza.
A beérkezett számok: 10;12;2;4;3;1;6;5;2;1;4;3;2;6;5;7;10;11;8;9;
Növekvő sorrendben: 1;1;2;2;2;3;3;4;4;5;5;6;6;7;8;9;10;10;11;12;

Ebben a fordulóban a 7 nyert, mert az a legkisebb szám, amit egyedül választott a nyertes játékos.

A forduló indulásakor meghatározott játékosi létszám beteltével a játék lezárul. A legkisebb és egyedül érkező számot választó játékost értesítjük nyereményéről.