2000 forintos dm ajándékkártya

A dm ajándékkártyával Magyarország összes dm üzletében fizethetsz. A dm Ajándékkártyán szereplő 2000 Ft felhasználható kozmetikai, illatszer, élelmiszer, babaápolás, vegyi áru, ruházat, papíráru, műszaki cikkek megvásárolására. Az ajándékkártya 10 évig érvényes, ezt követően a felhasználatlanul maradt összeg automatikusan elvész.  A kártyán lévő összeg nem kifizethető, illetve készpénzre nem váltható és nem kamatozik.

A dm nem vállal felelőséget a kártyán lévő összegért, a kártya elvesztése, valamint minden olyan károsodás esetén, amely során nem állapítható meg, hogy mekkora összeg volt a kártyán.

A dm Kft. a megrongálódott kártyát nem cseréli, értékét nem téríti meg. Kizárólag a magyarországi dm üzletekben érvényes.

Nyeremény feltételei

Az ajándékkártya készpénzre nem váltható, a dm az ajándékkártya értékéből nem ad vissza, az teljes egészében levásárolandó, ezért szíves megértésedet kérjük.

A dm Kft. nem szervezője a játéknak. Minden kérdéssel vagy észrevétellel keresd a Tip-Win-t!

A forduló végén a nyertessel a Tip-Win felveszi a kapcsolatot, és az ajándékkártyát postai úton jutattja el neki. Rossz postacímre küldött, elveszett, ellopott, sérült kártyáért a játékszervező felelőséget nem vállal.

Teljes ár
2000 Ft

Játékszabályzat

A TIP-WIN oldalon a nyereményekért egy egyszerű játékra invitálunk, melyhez szükséges stratégia, előrelátás és egy csöppnyi szerencse. 

A játék menete

Youtube videó

Minden játékos választ egy pozitív egész számot.
Az a nyerő szám, amelyet egyedül egy játékos választott, és amely a legkisebb a választott számok közül.

A két feltétel közül tehát MINDKETTŐNEK teljesülnie kell!

Példa

Tegyük fel, hogy a forduló 20 számos, tehát húsz játékos játssza.
A beérkezett számok: 10;12;2;4;3;1;6;5;2;1;4;3;2;6;5;7;10;11;8;9;
Növekvő sorrendben: 1;1;2;2;2;3;3;4;4;5;5;6;6;7;8;9;10;10;11;12;

Ebben a fordulóban a 7 nyert, mert az a legkisebb szám, amit egyedül választott a nyertes játékos.

A forduló indulásakor meghatározott játékosi létszám beteltével a játék lezárul. A legkisebb és egyedül érkező számot választó játékost értesítjük nyereményéről.